Κακοποιήστε τα παιδιά

Εμπρός στο δρόμο που άνοιξε η Ολλανδία...

Νίκος Χιδίρογλου

    Στην Ευρώπη όλοι έχουν δικαιώματα εκτός από τα παιδιά. Αυτό τουλάχιστον εξάγεται από τη στάση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, που δεν είχε το σθένος να απαγορεύσει την ίδρυση του Κόμματος των Παιδοφίλων στην Ολλανδία, αλλά και της κυβέρνησης της χώρας, που το αναγνώρισε και επίσημα, στο πλαίσιο κάποιου, απροσδιορίστων ορίων, αλλά νοσηρού «φιλελευθερισμού».

    Ας επιχαίρουν στην ολλανδική πρωτεύουσα για την απόφασή τους αυτή, που αποτελεί την πλέον απροκάλυπτη ενέργεια στην προσπάθεια κάποιων για τη δημιουργία της κοινωνίας της απόλυτης ανοχής. Της κοινωνίας, που γυρίζει την πλάτη της στους αγγέλους της, στα παιδιά της, που προσβλέπουν σε εμάς, προσδοκώντας την αγάπη μας και την προστασία μας. Της κοινωνίας που ανοίγει δρόμους για τη σεξουαλική κακοποίησή τους από άτομα διεστραμμένα, που φυσικά, έχουν «δικαιώματα».

    Όσο για το δικαίωμα των παιδιών στην προστασία τους, ούτε λόγος. Μα, ποιες είναι επί τέλους οι προτεραιότητές μας; Πως ερμηνεύεται στις ημέρες μας η ελευθερία; Ως η προστασία των πολιτικών δικαιωμάτων των παιδόφιλων και των υπολοίπων παρεκκλινουσών μειονοτήτων; Αυτό είναι το όραμα των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων για τη Γηραιά Ήπειρο του 21ου αιώνα;

    Η Ευρώπη πρόδωσε τα παιδιά. Τα όσα παράλογα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες εις βάρος των αγγέλων, αποτελούν τον προάγγελο μιας προσπάθειας για τη μετάλλαξη της κοινωνίας μας: πρόκειται για τη θεσμοθέτηση της εξαχρείωσης, στην Ευρώπη μας μάλιστα, που κάποτε αποτελούσε πηγή πολιτισμού, ανώτερης σκέψης και κυρίως, ουμανισμού.

    Στο σύγχρονο κόσμο, οι νόμοι και τα διατάγματα του κράτους πρέπει να αποτελούν εργαλεία για τη θεμελίωση ενός καλύτερου μέλλοντος, για την προάσπιση της ελευθερίας και την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της αξιοπρέπειάς της. Αυτό που συνέβη στην Ολλανδία, ας αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή.

 


Η κατασκευή της ιστοσελίδος έγινε από τον Κλάδο Διαδικτύου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή του περιεχομένου χωρίς την γραπτή έγκριση του Οργανισμού.
Copyright(c) 2004

WebDesign by TemplatesBox